Potřebujeme "zdravější" cukroví? - vyšel nový Brněnský zpravodaj

Je cukroví z hnědého cukru zdravější? A co med, který se používá při pečení oblíbených perníčků? Je vůbec potřeba připravovat zdravější varianty cukroví?

Ať už se rozhodnete při vánočním pečení sáhnout po cukru, medu, sirupu či sušeném ovoci, pamatujte na to, že není až tak důležité, čím cukroví osladíte, ale kolik jej sníte.

Co se můžete v článku dočíst:

  • zda je rozdíl mezi hnědým/bílým, řepným/třtinovým cukrem

  • jak jsou na tom škrobové sirupy

  • med - zdravá alternativa či nikoliv, pro koho je med vhodný a pro koho naopak ne

  • pozor na sušené ovoce



Můj článek spolu s ostatními příspěvky si můžete stáhnout v archivu vydání na stránkách Brněnského zpravodaje (www.brnozprava.cz).


Přeji krásný nadcházející víkend!

#brnozprava

Odběr novinek

Spolupráce

58079817_444932129383523_587268863557632

Hledat na stránce

© Nutricelia.cz 2020

Vítejte!

...na mém webu věnovanému výživě, potravinám a zdravému životnímu stylu! Velká část mých článků je zaměřených na problematiku celiakie

a bezlepkové diety,

s níž mám letitou

osobní zkušenost.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now